2254092300 Λιβαδοχώρι, Λήμνος katis51797@gmail.com
Search Close
hero image
     
     
 
Μονωτικά Υλικά - Χρώματα
Κατής Δημήτριος & Σία Ο.Ε. - Χωματουργικές Εργασίες - Ανακύκλωση - Δομικά
- Σιδηρικά - Είδη Θέρμανσης - Είδη Κήπου - Λιβαδοχώρι Λήμνος


Η εταιρεία μας εδρεύει στο Λιβαδοχώρι Λήμνου. Με συνεχή παρουσία 45 ετών στο χώρο, συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης της εξυπηρέτησής σας. 
Σκοπός μας η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας μέσα από τις χωματουργικες υπηρεσίες μας και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα εξασφαλίζοντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης η εταιρεία μας πλέον διαθέτει και Μονάδα Διαχείρισης μη επικίνδυνων αποβλήτων.
 
Μονωτικά Υλικά
 
 
 

Εξηλασμένη Πολυστερίνη:

Η εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANείναι ένα εξαιρετικό θερμομονωτικό υλικό που χαρακτηρίζεται από τον χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ, τις υψηλές μηχανικές του ιδιότητες καθώς και την αντίσταση του στο νερό. Θεωρείται το καταλληλότερο υλικό για εφαρμογές όπως το αντεστραμμένο δώμα, τα περιμετρικά τοιχία των υπογείων καθώς και βιομηχανικές εφαρμογές όπως ψυκτικούς θαλάμους.

Διογκωμένη Πολυστερίνη Λευκή: 

Η διογκωμένη πολυστερίνη είναι ένα ελαφρύ, θερμομονωτικό υλικό, το οποίο παράγεται με θερμοπλαστικούς κόκκους πολυστυρολίου και 98% αέρα. Με τη διόγκωση τους, οι κόκκοι μεγαλώνουν και γίνονται σφαιρίδια, τα οποία κολλούν μεταξύ τους. Η διογκωμένη πολυστερίνη παράγεται σε μεγάλα μπλοκ, τα οποία κόβονται σε πλάκες. Εκτός από εφαρμογές στην οικοδομική, η διογκωμένη πολυστερίνη χρησιμοποιείται και για παραγωγή προτύπων (καλουπιών) για χύτευση περίπλοκων σχημάτων, αλλά και ως υλικοπλήρωσης και συσκευασίας.

Διογκωμένη Πολυστερίνη Γραφιτούχα Neopor ETICS: 

Θερμομονωτικές πλάκες παλαιωμένης διογκωμένης πολυστερίνης, εμπλουτισμένης με γραφίτη ο οποίος ανακλά και απορροφά την θερμότητα και βελτιώνει σημαντικά την θερμομονωτική απόδοση της, σε σχέση με τα συμβατικά θερμομονωτικά υλικά. Έχει αντοχή στον εφελκυσμό, στην διάτμηση, στην κάμψη και στην απορρόφηση υγρασίας. Βραδύκαυστο υλικό αυτοσβενήμενου τύπου. Καλύπτει τις προδιαγραφές της οδηγίας ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Διαμόρφωση πλευρικών άκρων τύπου Ι, χρώμα γκρι-ασημί.

Πετροβάμβακας : 

Πετροβάμβακες στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Πετροβάμβακες ιδανικοί για Θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία.
Χρησιμοποιούνται για στέγες, πατώματα, διαχωρηστικούς τοίχους προσφέροντας τον καλύτερο συνδιασμό Θερμομόνωσης και Ηχομόνωσης.

Ορυκτοβάμβακας: 

Πλάκες Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,037W/mK.

Θερμομόνωση και ηχοµόνωση χωρισµάτων και τοίχων

 
 

 

Ανακλαστική Μόνωση, Στηρίγματα, Κόλλες, Γωνιόκρανα, Οπλισμός, Υαλόπλεγμα, Νευρομεταλ, Βοηθητικά Προφίλ, Εργαλεία, Ταινίες, Οντουλε Χαρτί Προστασίας, Ηχομόνωση Δαπέδου, Ηχομόνωση Τοίχου, Ηχομόνωση Οροφής, Ηχομονωτικές Επενδύσεις, Ηχομονωτικές Ταινίες

 

 

     
     
 
Χρώματα
 
 
 

ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ:

 Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση, υψηλή αντοχή στα αλκάλια και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η ειδική σύνθεσή του εξασφαλίζει καλή αναπνοή και πολύ καλή αδιαβροχοποίηση στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται. Δουλεύεται εύκολα, έχει μεγάλη απόδοση, καλυπτικότητα, λευκότητα και αποχρώσεις με εξαιρετικές αντοχές. Ελαχιστοποιημένη περιεκτικότητα σε επικίνδυνες ουσίες.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: 

πλαστικό χρώμα για τη βαφή τοίχων, σοβάδων, σπατουλαριστών, γυψοσανίδων. Το SMALTOPLAST extra είναι χαμηλής οσμής και συνδυάζει υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στα αλκάλια και άριστη αντοχή στο συχνό πλύσιμο (EN 13300, class 1). Ελαχιστοποιημένη περιεκτικότητα σε επικίνδυνες ουσίες.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: 

Θερμοπραστατευτικό, θερμοανακλαστικό, αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης για τη βαφή ή επαναβαφή τοίχων, σοβάδων και μπετόν. Κατάλληλο για τη βαφή επιφανειών σε περιοχές με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και επιφανειών με προβλήματα τριχοειδών ρηγματώσεων. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -20οC, χωρίς να ξεφλουδίζει σε συνθήκες παγετού. 

ΑΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ : 

Οικολογικό μικρονιζέ διαφανές ακρυλικό αστάρι νερού χαμηλής οσμής για εσωτερική και εξωτερική χρήση με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στις αλκαλικές επιφάνειες. Διεισδύει εξαιρετικά και ισχυροποιεί τοίχους και πορώδεις επιφάνειες όπως στόκους, σοβάδες, σπατουλαριστά, μπετόν, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, υδροχρώματα κλπ.

ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ: 

 

ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΤΟΥ: 


ΞΥΛΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ:
προστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι ξύλου χαμηλής σάρκας, για κάθε ξύλινη επιφάνεια. Ιδανικό για εξωτερική χρήση. Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου χωρίς να σκάει ή να απολεπίζεται. 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΟΥ: 

ΒΕΡΝΙΚΙΑ: 
 
βερνίκι νερού το οποίο εφαρμόζεται σε φυσικές και τεχνητές πορώδεις με την ικανότητα να διεισδύει βαθύτερα σε σύγκριση με τα συμβατικά πολυμερή και να προσκολλάται χημικά με την επιφάνεια εφαρμογής.
 
 

 

Ειδικά Προϊόντα, Παρελκόμενα, Αναλώσιμα